Termeni si conditii de utilizare website


Termeni de utilizare

Vizitand acest site, confirmati ca ati citit si sunteti de acord cu Termenii si conditiile descrise mai jos. Site-ul www.tbicredit.ro este detinut de TBI Credit.


Acest site este dezvoltat in conformitate cu viziunea corporativa si politica de informare a TBI Credit. Acesta a fost creat in scopuri informative generale si nicio parte din continutul sau nu ar trebui considerata o propunere directa pentru achizitionarea de produse si servicii ale TBI Credit.

Site-ul contine informatii despre produsele si serviciile oferite de TBI Credit persoanelor fizice si clientilor corporativi.

TBI Credit isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment si fara o notificare prealabila acesti termeni si orice alte informatii continute pe acest site.TBI Credit nu garanteaza accesul neintrerupt si neintrerupt la acest site.

TBI Credit se straduieste sa mentina informatii actualizate pe site, dar nu exclude posibilitatea unor lacune inacceptabile in exactitatea si integralitatea continutului sau.

TBI Credit nu este raspunzatoare pentru niciun fel de daune si profituri pierdute rezultate din sau in vreun fel legate de accesul sau utilizarea acestui site. Implementand toate masurile tehnice si de securitate necesare pe acest site, TBI Credit nu garanteaza accesul neintrerupt la acesta si nu este responsabil pentru virusii de calculator, atacurile de hacking si alte amenintari. In cazul unor astfel de evenimente, TBI Credit se angajeaza sa ia masuri in timp util pentru rezolvarea problemei cat mai curand posibil.

Utilizarea informatiilor si a functionalitatii acestui site este la initiativa si sub responsabilitatea utilizatorului, sub rezerva restrictiilor prevazute de Legea drepturilor de copyright in favoarea titularului drepturilor de autor - TBI Credit.TBI Credit nu este responsabil pentru continutul (inclusiv acuratetea si exhaustivitatea informatiilor) si accesibilitatea site-urilor la care acest site are hyperlink-uri.Continutul acestui site este subiectul drepturilor de autor detinute de TBI Credit, cu toate drepturile rezervate si consecintele juridice. Utilizatorii pot imprima pagini individuale sau parti ale acestora, imagini, grafice si multe altele de pe site doar daca nu pastreaza marcile de identificare si nu incalca cerintele legislatiei in vigoare.

Utilizatorii nu pot sa modifice, sa copieze, sa publice, sa vanda, sa licentieze sau sa utilizeze pentru orice scop public sau comercial continutul acestui site fara permisiunea explicita scrisa a TBI Credit de a modifica, copia, publica, vinde sau promova numele TBI Credit.


Contact

Serviciul Relatii Clienti
T: 021 / 529 86 00
E: ccc@tbicallcenter.ro

Program de lucru:
Luni - Vineri
| 08:00 - 17:00 

Sambata - Duminica
| Inchis 

Retea

Sediul Central

Bucuresti, Romania,
Strada Putul lui Zamfir, nr. 8-12, Sector 1