Despre noi

TBI Credit este o institutie de creditare online si offline care ofera clientilor din Romania acces la o gama larga de produse de finantare si solutii bancare digitale, cum ar fi imprumuturi online si in magazine, carduri de credit, imprumuturi, asigurari etc. Compania a fost infiintata in Romania in 2003 si isi desfasoara activitatea in deplina transparenta si in conformitate cu toate cerintele de reglementare in vigoare. Totodata, TBI Credit promoveaza codul de etica al Asociatiei Societatilor Financiare din Romania (ALB) si sustine toate principiile de creditare responsabila, cu respectarea standardelor din industrie.

In prezent, TBI Credit este prezenta la nivel national prin agentii de credit si prin puncte de vanzare la comercianti din toata tara. Compania dezvolta constant noi produse digitale si investeste in inovatii pentru a imbunatati viata financiara a clientilor sai.

TBI Credit este parte din TBI Bank, institutie bancara care deserveste consumatori si IMM-uri, cu operatiuni in Bulgaria, Romania, Germania si Suedia. Ambele companii fac parte din 4Finance, lider global in finantarea digitala.

Contact

Serviciul Relatii Clienti
T: 021 / 529 86 00
E: ccc@tbicallcenter.ro

Program de lucru:
Luni - Vineri
| 08:00 - 17:00 

Sambata - Duminica
| Inchis 

Retea

Sediul Central

Bucuresti, Romania,
Strada Putul lui Zamfir, nr. 8-12, Sector 1