Fa-ti cumparaturile online, in rate!

Ai nevoie de un credit de nevoi personale?

Credite de bunuri online si in magazine

Modalitati de plata a ratei TBIPay

Creditul de nevoi personale

Creditul de nevoi personale

Creditul de nevoi personale este solutia ta daca esti in criza de timp si ai nevoie de ajutor, daca cineva depinde de tine si nu vrei sa il dezamagesti sau daca apare o urgenta si ai nevoie de bani. 

 

Afla mai multe

Credite de bunuri online

Credite de bunuri online

Te plimbi in parc, te asezi pe o banca si, in timp ce privesti cerul, iti dai seama ca iti doresti un telefon nou. Sau poate esti acasa, relaxandu-te. Ai bea un pahar cu apa rece. Ti-ar prinde bine un frigider cu dispenser de apa.  

 

Afla mai multe

Credit in magazine

Credit in magazine

Daca ai gasit produsul dorit si nu mai vrei sa pierzi nicio secunda sa-l achizitionezi, Creditul de bunuri te ajuta sa-l obtii imediat! Acum vrei ceva, in urmatorul moment altceva... te gandesti sa le iei ceva frumos copiilor sau parintilor tai, dar nici renovarea casei tale nu mai poate astepta. Nu trebuie sa alegi, fii indraznet si cumpara bunuri in rate. 

Afla mai multe

Mastercard Standard

Mastercard Standard

Cardul de credit este alegerea ta atunci cand vrei flexibilitate in accesarea unei linii de credit. Cu cardul de credit potrivit, poti sa iti controlezi cheltuielile, sa esalonezi costul bunurilor pe care vrei sa le cumperi acum sau sa castigi recompense pentru cheltuielile de zi cu zi. In mod obisnuit, vei plati dobanzile aferente tranzactiilor efectuate cu cardul de credit, cu exceptia cazului in care iti achiti limita de credit utilizata in fiecare luna sau beneficiezi de oferta fara dobanda.

 

Afla mai multe

Istoria noastra, viziunea noastra, echipa noastra.

La TBI Credit depunem toate eforturile pentru a deveni un creditor digital de noua generatie pentru a imbunatati viata clientilor nostri din punct de vedere financiar.

Afla mai multe

Istoria noastra, viziunea noastra, echipa noastra.

Contact

Serviciul Relatii Clienti
T: 021 / 529 86 00
E: ccc@tbicallcenter.ro

Program de lucru:
Luni - Vineri
| 08:00 - 17:00 

Sambata - Duminica
| Inchis 

Retea

Sediul Central

Bucuresti, Romania,
Strada Putul lui Zamfir, nr. 8-12, Sector 1