Solutii pentru persoanele afectate

Ne pasa de tine

Ne pasa de tine

TBI se alatura masurilor comune privind pandemia COVID-19. Obiectivul nostru este sa metinem un sistem financiar stabil, fiabil si sigur. Ne exprimam disponibilitatea de a coopera in mod echilibrat pentru protejarea intereselor clientilor nostri, in timp ce vom continua sa oferim servicii financiare de calitate.

Important!

 

OUG 37/2020 prevede posibilitatea debitorilor afectati direct sau indirect de criza Covid de a solicita suspendarea obligatiilor de plata incepand cu 31.03.2020, o singura data, pe o perioada de 1 – 9 luni.

Dobanda datorata de debitori corespunzator perioadei de suspendare se capitalizeaza la soldul creditului existent la sfarsitul perioadei de suspendare, iar capitalul astfel majorat se plateste esalonat pana la noua maturitate a creditelor sau pana la maturitatea initiala in cazul restructurarii creditelor, incepand cu luna urmatoare expirarii perioadei de suspendare, pe durata ramasa pana la noua maturitate a creditelor sau pana la maturitatea initiala in cazul restructurarii creditelor

 

Cum procedez?

 

Pentru a solicita suspendarea obligatiilor de plata conform OUG 37/2020, este necesara completarea declaratiei si trimiterea acesteia prin mail la adresa ccc@tbicallcenter.ro sau a formularului online de mai jos.

Declaratia o puteti descarca foarte usor de aici. Dupa ce o printati, completati si semnati, o puteti trimite prin mail la adresa ccc@tbicallcenter.ro.

De asemenea, puteti completa formularul online de mai jos.


Declaratie pe propria raspundere

Download
pdf format