10 minute

timp de raspuns

24/7

disponibil

100% online

semnezi electronic

Fara drumuri inutile

la magazin sau la banca

Plateste prin TBIPay si ai timp 30 de zile sa probezi si sa te gandesti cum platesti!


Poti achita valoarea cumparaturilor integral, in termen 30 de zile de la efectuarea lor, fara niciun cost! Vei primi prin email toate detaliile necesare efectuarii platii. Dupa ce ai achitat, nu uita sa ne suni la 0212 026 999 pentru a notifica rambursarea integrala a cumparaturilor tale!

Daca au trecut 30 de zile si nu ai achitat integral, cumparaturile tale vor fi impartite automat in numarul de rate fixe ales de tine, cu o super dobanda de doar 1.5% pe luna! Vei primi lunar extrasul de cont si vei sti exact cat ai de plata.

Simulator de credit

Completeaza valoarea, selecteaza numarul de rate si afla suma de plata lunara:

Suma
RON
100
30.000
Perioada
24
luni
6
24
Rata lunară
Comision analiză
Dobânda
DAE
Valoare totală plătibilă

Cum functioneaza cumparaturile daca platesti prin TBI?

Alegi numarul de rate in care vrei sa rambursezi cumparaturile, in cazul in care nu doresti sa achiti integral in cele 30 de zile.

Incepem sa facem cunostinta, ne dai cateva detalii despre tine.

Pentru ca tu sa fii in siguranta, iti vom confirma identitatea printr-un apel video sau prin transferul sumei de 1 leu de pe unul din cardurile tale – tu alegi modalitatea care iti place mai mult.

Semnezi online contractul electronic, cu un cod de 6 cifre transmis prin SMS.

Dupa aprobarea creditului, TBIPay plateste cumparaturile tale, iar ele pleaca direct spre tine!

 

 

Mai jos gasesti un exemplu reprezentativ de calcul. Alege valoarea ratei si numarul de rate in pasul 1, asa incat vei sti exact cat platesti:

La cumparaturi in valoare de 2,500 lei, rambursate in 24 de rate lunare egale, cu o dobanda anuală de 18%, valoarea ratei lunare este de 124.81 lei, valoarea totala platibila de 2,995.45 lei, DAE 19.56%, durata contractului de credit fiind de 5 ani.
Linia de credit este acordata si finantata de TBI Credit IFN S.A. prin intermediul tranzactiei initiale efectuata fara card si in baza ordinului de plata dat de Client si acceptat de TBI Credit la data solicitarii acestuia.

©2019 TBI Credit, Toate drepturile rezervate

Искаш ли да плащаш кредита си бързо и без такси?
Изтегли приложението TBI Bank App и се възползвай от услугите ни когато и от където пожелаеш.