10 minute

timp de raspuns

24/7

disponibil

100% online

semnezi electronic

Fara drumuri inutile

la magazin sau la banca

Zambetul tau merita toata atentia, iar Clinicile Dr. Leahu iti stau la dispoztie cu o gama larga de tratamente stomatologice in functie de nevoile tale.
TBIPay este alaturi de tine atunci cand ai nevoie! Alege sa platesti in rate pentru tratamentele stomatologice, e mai simplu! Nu mai astepta, sanatatea orala are prioritate, mergi regulat la medicul dentist pentru a identifica eventualele probleme chiar inainte ca acestea sa apara!

Simulator de credit

Completeaza valoarea, selecteaza numarul de rate si afla suma de plata lunara

Suma
RON
850
22.500
Perioada
24
luni
6
60
Rata lunară
Comision analiză
95
Dobânda
DAE
Valoare totală plătibilă

Esti gata? Vei urma cativa pasi foarte simpli

Alegi produsele dorite si le adaugi in cos. Selectezi TBIPay ca metoda de plata si alegi planul de rate care ti se potriveste.

Completezi datele tale personale.

Te identifici: intri in apel video cu un reprezentant TBIPay; prezinti cartea de identitate si astepti verificarea eligibilitatii.

Semnezi online contractul electronic, cu un cod de 6 cifre transmis prin SMS.

Vizualizeaza aici procesul de identificare:

 

Mai jos gasesti un exemplu reprezentativ de calcul. Alege valoarea ratei si numarul de rate in pasul 1, asa incat vei sti exact cat platesti:

Pentru o tranzactie in rate fixe, egale, din linia de credit cu cardul de credit Mastercard Standard oferit de TBI Credit IFN SA, efectuata in baza unui ordin de debitare in valoare de 5.000 lei, rambursata in 60 de rate lunare, cu o dobanda de 12%, comision de analiza de 95 lei, valoarea ratei lunare de 239.84 lei, valoarea totala platibila de 5,756.14 lei, DAE 14.8%, durata contractului de credit fiind de 5 ani. Comision lunar de administrare card: 5 lei/luna . Prezenta oferta se aplica in cazul in care nu se efectueaza nicio alta tranzactie pana la rambursarea integrala a creditului, iar fiecare rata lunara este achitata integral de catre client/detinatorul cardului.

©2019 TBI Credit, Toate drepturile rezervate

Искаш ли да плащаш кредита си бързо и без такси?
Изтегли приложението TBI Bank App и се възползвай от услугите ни когато и от където пожелаеш.