Pasul 1

Pasul 1

Clientul selectează produsele și serviciile dorite (online sau offline) și le plasează în coșul său, apoi decide care dintre soluțiile financiare ale TBI Bank este cea mai avantajoasă pentru el.

Pasul 2

Pasul 2

În  doar câteva minute, clientul primește aprobarea creditului și toate detaliile despre împrumutul accesat.

Pasul 3

Pasul 3

Dacă a primit aprobarea creditului, clientul primește bunurile cumpărate pe loc sau în funcție de condițiile de livrare ale magazinului.

Testimoniale

Clienții noștri își împărtășesc experiența

Primim de la TBI oferte de marketing personalizate şi materiale noi ori de câte ori este în desfăşurare o campanie, ceea ce ne ajută enorm în vânzări. E bine să ai ce arăta clienţilor, e bine să vii cu noutăţi şi cu soluţii noi de plată pentru ei. Colaborarea cu TBI este pe măsura aşteptărilor. Apreciem faptul că îi simţim aproape de noi şi ne putem baza pe ei în orice moment.

Alexandra Mare
Online Sales Manager
Quick Mobile

Vânzările au crescut şi am reuşit să ajungem la mai mulţi clienţi. De fapt asta ne-am dorit! De la început am spus că ne dorim ca produsele noastre să ajungă la cât mai mulţi oameni. Creştem împreună şi sunt convins că vom reuşi tot împreună.

Cezar Stroe
CEO
iHUNT

De ce revin clienții noștri?

 

Pentru cumpărături ulterioare fluxul durează doar 30 de secunde, fiind alcătuit din 2 pași foarte simpli.

 

 

Odată ce devin clienții noștri, obțin următorul credit mult mai rapid și mai ușor, deoarece profilul lor rămâne în sistemele noastre.

 

Crește-ți vânzările acum