Actualizarea datelor personale

Dorim sa pastram legatura cu tine in permanenta!

De ce este importanta actualizarea datelor?

Pentru a utiliza produsele si serviciile oferite de TBI Credit este necesar sa-ti actualizezi datele personale, online sau in orice punct de lucru, conform instructiunilor de mai jos.

 

Cum poti sa iti actualizezi datele personale?

1. Prin e-mail, transmitand pe adresa de e-mail ccc@tbicallcenter.ro acest formular completat, insotit de o copie dupa BI/CI cu mentiunea “Conform cu originalul”, ambele fiind semnate de tine. 

Te rugam sa transmiti formularul catre TBI Credit de pe adresa personala de e-mail cu care te-ai inregistrat la data aplicatiei sau pe care ai actualizat-o/ furnizat-o ulterior (nu se vor lua in considerare formulare trimise de pe adrese de e-mail ale altor persoane).

Important! In cazul in care adresa ta de e-mail nu mai corespunde cu cea furnizata anterior, te rugam sa te prezinti la cel mai apropiat punct de lucru TBI Credit in vederea finalizarii procedurii de actualizare a datelor personale.

2. La cel mai apropiat punct de lucru TBI Credit, unde te vei prezenta cu formularul completat, insotit de o copie dupa BI/CI.

3. Online, direct pe website, completand formularul de mai jos.


Descarca formularul de actualizare date personale

Download
pdf format
*Instructiuni pentru incarcarea actului de identitate in formularul online: 
Ataseaza o copie a actului tau de identitate, pe care ai scris “Conform cu originalul” si te-ai semnat. Ai urmatoarele optiuni:
1. Pe copia actului de identitate scrii mentiunea “Conform cu originalul” si semnezi; ulterior incarci copia pe site
2. Daca nu poti face o copie a actului de identitate, il poti pozitiona pe o foaie alba, pe care scrii “Conform cu originalul” si semnezi. Fotografiezi actul de identitate impreuna cu textul si incarci fotografia pe site.
Atentie! Dimensiunea maxima acceptata este de 5MB.

Ce se intampla daca nu-mi actualizez datele?

In cazul in care nu vei raspunde invitatiei de a-ti actualiza datele minime obligatorii conform prevederilor legale in vigoare, TBI Credit isi rezerva dreptul de a va refuza efectuarea operatiunilor.
Daca ai actualizat deja datele personale minime obligatorii, iti multumim anticipat si te vom tine la curent cu informatii privind produsele si serviciile furnizate de TBI Credit.