Retea de sedii TBI Credit
Harta
Click pe harta pentru
a localiza una dintre
sucursalele TBI Credit

Modalitati de plata a ratei

TBI Credit iti ofera multiple posibilitati de plata a ratelor de credit:
Pentru oricare dintre modalitatile de plata enumerate mai jos este necesar sa detineti 
urmatoarele informatii: CNP (codul numeric personal), numarul de contract si valoarea pe care trebuie sa o platiti.

 

 


1. Prin transfer bancar

Aceasta modalitate de plata este foarte comoda si e preferata de majoritatea clientilor, fiind sigura si rapida. Se poate realiza prin internet banking fie de acasa, fie de la banca unde aveti  cont, prin completarea unui ordin de plata pentru conturile TBI Credit indicate in contractul de credit, deschise la urmatoarele banci: - Banca Transilvania, BRD Societe Generale, CEC Bank, TBI BANK EAD Sofia – Sucursala Bucuresti.

 

 

 

2. In numerar

Plata in numerar se face la fel de simplu si avantajos pentru dumneavoastra, in conturile  deschise la Banca Transilvania, BRD Societe Generale, CEC Bank, TBI BANK EAD Sofia – Sucursala Bucuresti. Aceasta modalitate de plata e foarte avantajoasa deoarece nu trebuie sa aveti cont curent, acces la internet sau internet banking.

 

 

3. La terminalele ZebraPay

Plata la terminalele ZebraPay devine tot mai comoda, terminalele fiind prezente aproape in orice punct comercial semnificativ. Pentru plata la un terminal ZebraPay, trebuie sa aveti la indemana doar trei informatii: CNP, numarul contractului si valoarea pe care trebuie sa o platiti.