Retea de sedii TBI Credit
Harta
Click pe harta pentru
a localiza una dintre
sucursalele TBI Credit

Modalități de plată a ratei

TBI Credit îți oferă multiple posibilități de plată a ratelor de credit:
Pentru oricare dintre modalitățile de plata enumerate mai jos este necesar sa detineti 
urmatoarele informatii: CNP (codul numeric personal), numarul de contract si valoarea pe care trebuie sa o platiti.

 


1. Prin transfer bancar


Această modalitate de plată este foarte comodă și e preferată de majoritatea clienților, fiind sigură și rapidă. Se poate realiza prin internet banking fie de acasă, fie de la banca unde aveți  cont, prin completarea unui ordin de plată pentru conturile TBI Credit indicate in contractul de  credit, deschise la următoarele bănci: - Banca Transilvania, BRD Societe Generale, CEC Bank, TBI BANK EAD Sofia – Sucursala București.

 

 

2. În numerar

Plata în numerar se face la fel de simplu și avantajos pentru dumneavoastră, în conturile  deschise la Banca Transilvania, BRD Societe Generale, CEC Bank, TBI BANK EAD Sofia – Sucursala București.Această modalitate de plată e foarte avantajoasă deoarece nu trebuie să aveți cont curent,  acces la internet sau internet banking.

 

 

3. La terminalele ZebraPay

Plata la terminalele ZebraPay devine tot mai comodă, terminalele fiind prezente aproape în  orice punct comercial semnificativ. Pentru plata la un terminal ZebraPay, trebuie să aveti la  indemana  doar trei informatii: CNP, numarul contractului si valoarea pe care trebuie sa o  platiti.